بزرگترین وبلاگ معصومین

داعش پرچمداران سیاه پوش آخرالزمان؟!


 

 

 

داعش

سه سالی از غائله ی وهابیت با ساختار غربی ـ عربی در سوریه و بعد عراق می ‌گذرد. کسانی که به نام اسلام و با پرچم توحید اما به رنگ سیاه قد برافراشتند و با اقدامات ننگین و وحشیانه ‌ی خود روسیاه ترین جنایتکاران تاریخ را رو سفید کردند.


گذشته از ماهیت آمریکایی ـ صهیونی این گروه که ایجاد و بقایشان به اعتراف مسئولان وقت ایالات متحده برای تامین اهداف آنها بود نگاهی هم می ‌توان به باورها و آرمان های آنها داشت و فارغ از آن ماهیت به نقد و بررسی آن نشست که در نوشته ی پیش رو هدف همین است.

 

خلافت برای اجرای شریعت

این گروه مدعی ‌اند که به دنبال اجرای شریعت هستند و تنها راه اجرای آن در عصر حاضر نیز بازگشت به گذشته و برپایی نظام خلافت است. برگزیدن نام ابوبکر برای خود از سوی نفر اول این گروه (بدری سامرایی) و دستور بیعت به تمام سران حکومت های اسلامی از پیامدهای همین طرز تفکر است. اما این هدف در عمل تبدیل شد به همان که معاویه و بنی امیه به دنبال آن بودند یعنی مبارزه با طرف های مقابل به هر شکل و از هر راهی برای رسیدن به حکومت البته به نام اسلام.

داعش که خود را پیرو سَلَف یعنی گذشتگان می داند نگاه به شام (مرکز خلافت امویان) و عراق (مرکز خلافت عباسیان) دارد تا به دست آورد آنچه را که امویان و عباسیان از کف دادند. آنها نیز ابتدا با نام خلافت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آغاز کردند و بعد هدف خود که سلطنت و سکونت در کاخ های مجلل و حکمرانی بر سرزمین های اسلامی بود را محقق ساختند و البته داعش فعلا در ابتدای راه است و ادعای خلافت هم برای رسیدن به همان سلطنت شکوهمندی است که امویان و عباسیان در عراق و شام داشتند با ذکر این نکته که این گروه برای رسیدن به اهداف خود، فقط و فقط آدم کشی و فشار را به عنوان ابزار انتخاب کرده و با جهاد نامیدن این اقدامات ددمنشانه تلاش دارد تا هم رنگ توجیه به جنایت های خود بزند و هم در جذب نیرو برای ادامه کار موفق باشد.

استفاده از مضامین دینی

این گروه به مانند دیگر جریان های منادی اسلام گستری، همواره تلاش دارد از مضامین دینی (قرآنی، حدیثی و تاریخی) استفاده کند تا بتواند خود را به جامعه مسلمانان قبولانده و از آنها برای خود یارگیری کند. این استفاده نمودهایی در چهره ی بیرونی این گروه دارد که به دو نمونه از آن اشاره می کنیم.

قبل از بیان این دو نمونه باید قصه ‌ی پر غصه ای را اینجا به اجمال و در فرصتی دیگر به تفصیل مرور کرد و آن این که امروز تبلیغات سطحی نگر و پر هیجان جولان دارند و پرمشتری هستند؛ و آنچه غریب است و جز عده ی محدود خریدار آن نیستند درستی و راستی متکی بر پژوهش های علمی است. همین سبب شده تا در این آشفته بازار هیچ متاعی بی مشتری نماند و هر ندایی حتی برای قصابی کردن انسان های بی گناه به نام دین با لبیک هزاران نفر مواجه شود.

و اما آن دو نمونه مضمون دینی که در داعش نمود پیدا کرده است:

الف. روایات مربوط به فضائل شام

«شام مبارک»، اصطلاحی است که فراوان در ادبیات گروه های تکفیری به چشم می ‌خورد و بر اساس همین روایات است که شماری از مسلمانان سایر کشورها، به هوای هجرت و اطلاق کلمه مهاجر بر آنها از دیار خود کوچ کرده و راهی این سرزمین شده و می شوند.

محمود ابوریه متخصص تاریخ و منتقد جدی احادیث ساختگی، با اشاره به روایات جعلی «کعب الأحبار» درباره ی شام می گوید: از پیامدهای آمدن کعب الاحبار به شام در زمان حاکمیت معاویه، روایاتی بود که درباره ‌ی فضائل شام جعل شد.[۱]

با خواندن این احادیث که در مسند احمد بن حنبل و آثار دیگر فراوان آمده است این تصور در ذهن خواننده ایجاد می شود که گویا «شام» سرزمین مبارک و مقدسی است به اندازه ی قداست ملائکه الله و انبیاء الهی و تمامی نیکان جامعه انسانی در آنجا زیست می کنند.

نمونه آن این حدیث است که زید بن ثابت می ‌گوید: رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرموده است: «طوبی للشام: خوشا به حال شام» آنگاه وقتی علت را پرسیدند فرمود: «لان ملائکه الرحمن باسطو اجنحتها علیه: زیرا ملائکه بال های خود را در شام گشوده ‌اند.»

روایت دیگر این است که «شامیان، تازیانه خداوند در روی زمین هستند و خداوند از هر کدام از بندگانش که بخواهد به کمک آنان انتقام می گیرد.[۲]

داعش

در روایتی دیگر چنین آمده است: «سیصیر الامر إلى أن تکونوا جنودا مجنده …: امور چنان خواهد شد که در آینده، سپاهیانی شکل خواهد گرفت. سپاهی در شام، سپاهی در یمن و سپاهی در عراق. بر شما باد شام، آنجا زمین برگزیده خداوند است که بهترین بندگانش از آنجایند، اگر به شام نرفتید به یمن بروید و از غدیرهاتان سیراب شوید! به درستی که خداوند متعال درباره شام و اهل آن به من سفارش کرده است.»[۳]

این دقیقا همان روایتی است که در جریان اختلاف میان گروه های تکفیری سوریه و عراق مورد استفاده قرار گرفت و طرفداران جبهه النصره، از آن علیه گروه داعش که به عراق رفت استفاده کردند.

ناگفته نماند که همه ی این احادیثِ جعلی، کار امویان نیست؛ بلکه در دوره های بعد، آنان که اموی مسلک بودند از یک سو و بسیاری از کسانی که می خواستند شام را در برابر عراق، مهم تر جلوه دهند همواره احادیثی در فضیلت «شام» ساختند و پراکندند.

شمار این گروه از احادیث به حدی بود که در قرن پنجم، شخصی با نام علی بن محمد ربعی مالکی کتابی با عنوان «فضائل الشام» نوشته است.

 

ب. استفاده از گفتمان مهدویت

در برخی منابع حدیثی روایاتی وجود دارد معروف به روایات «رایات السود» یعنی پرچم های سیاه. در این روایات بعد از خبر برافراشته شدن پرچم هایی سیاه در آستانه ی ظهور به مسلمانان توصیه شده به یاری کسانی بشتابند که این پرچم ها را برافراشته اند چرا که آن منجی به کمک همین افراد جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد.

این روایات که در منابع شیعه و سنی به چشم می ‌خورد مورد نقد و ارزیابی دانشمندان شیعه[۴] قرار گرفته است و در میان مشایخ اهل سنت نیز هستند کسانی که این احادیث را نادرست دانسته و نادرست تر، تطبیق آنها را بر حوادث روز مانند مسائل سوریه می دانند.

و اما امروز داعشی ها با استناد به این روایات، پرچم هایی سیاه؛ بلکه لباس هایی سراسر سیاه بر تن کرده و وانمود می کنند که همین ها هستند که زمینه ساز برپایی دولتی به واقع اسلامی در سراسر جهانند. این کار سابقه ای نیز در قرن دوم داشته است آنجا که ابومسلم خراسانی پرچمی سیاه به دست گرفت و جامه ای سیاه بر تن کرد و خلق الله را به کشتن داد به نام اسلام و به کام بنی عباس که بیایند و با سقوط امویان بر مسند قدرت قرار گیرند.

به عبارتی دیگر داعشی ها با استفاده از گفتمان مهدویت و روایات “پرچم های سیاه” وانمود می کنند که زمینه ساز برپایی دولتی به واقع اسلامی اند. آنها پا را فراتر نهاده و مخالفان خود از جبهه النصره را که در شام حضور دارند، “لشگر سفیانی” می ‌نامند که به دست آنها نابود خواهند شد. این نیز یکی دیگر از موارد به کارگیری مضامین اسلامی در پیشبرد اهداف از سوی داعشی هاست.

اما این بر اهل اندیشه حتی حامیان فکری این گروه پوشیده نیست که اعمال ننگین داعش هیچ تناسبی با آموزه های اسلام که سراسر رحمت است و در آن حقوق افراد، جان و ناموس آنها محترم است ندارد[۵] و ادعای خلافت و دولت اسلامی همگی فریبی برای پیشبرد اهداف با استفاده از مسلمانان ناآگاه و فریب خورده است.

 

پی نوشت:

۱٫       الاضواء‌ علی السنه‌ المحمدیه، ص۱۱۹

۲٫       کنز العمال، ج۱۲، ص۲۷۳

۳٫       همان ص ۲۷۵

۴٫       نقد و بررسی مفصل این روایات را می توانید از این آدرس دریافت کنید.

۵٫       سعد بن ناصر الشثری، مفتی عربستان و عضو سابق هیات علمای این کشور در گفت وگویی که از شبکه ماهواره ای المجد پخش شد گفت: گروه داعش با خدا و رسول گرامی اسلام می جنگد، به مساجد حمله می کند، علما را به قتل می رساند، بندگان خدا را شکنجه می ‌کند و به همین علت گرایش و پیوستن به این گروه گناه کبیره و به عبارتی خروج از دین اسلام است. (خبر آنلاین. ۱۱/۶/۹۳)

 

در این مقاله از یادداشت های استاد رسول جعفریان که در خبرآنلاین منتشر می شود بهره برده ایم.

امید پیشگر       

بخش مهدویت تبیان

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : دو شنبه 15 / 9 / 1393
زمان :
ناتوانی...


 

اگر فرد منتظر، فاقد مهارتها و توانائى هايى باشد كه بايد در جهت آمادگى براى پذيرائى از ميهمان خود بكار گيرد، فلسفه انتظار را درك نخواهد كرد و يك منتظر حقيقى نخواهد بود; زيرا مدت انتظار، فرصتى است براى باز سازى و توانمنديهاى فكرى، روحى و ايمانى جهت درك برنامه تحول، و فرد معتقد، نيازمند كسب توانمنديهاى غنى جهت درك اين فسلفه انتظار مى باشد. همچنين اگر درك فرد منتظر از نقشى كه بايد در ايجاد زمينه ظهور بازى كند، دركى منفى باشد، باز مى توان آن را يك ناتوانى فكرى ناميد، كه به تلاش در جهت آمادگى و آماده سازى محيط، منجر نخواهد شد .

 يا اگر فرد منتظر، فلسفه انتظار را به طور صحيح درك نكرده باشد و چنين برداشت نمايد كه نقش او صرفاً پذيرش ظلم و عدم آگاهى دادن به جامعه است و فرد منجى بايد خود بيايد و از جامعه رفع ظلم نمايد، برداشتى منفى از نقش منتظر خواهد داشت; لذا هيچگونه تلاشى در جهت رشد فردى و اجتماعى براى كمك به زمينه سازى تحول انجام نخواهد داد .

يا اگر منتظر، نقشى را كه در زندگى براى خود ترسيم نموده است، با نقشى كه منتظر از او انتظار دارد، سازگار نباشد، باز اين فرد منتظر به يك فردى معتقد به تحول، بدل نخواهد گرديد; زيرا تا ارزشهاى الهى را در فكر و رفتار خود قبول نكرده و رعايت ننمايد، همخوانى ميان باورهاى ذهنى خود و اعتقادات دينى در جهت تحول جهانى نخواهد داشت. بنابراين چنين فردى حتى با فرض قبول نظريه تحول دينى، پويايى لازم را نخواهد داشت

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : دو شنبه 15 / 9 / 1393
زمان :
نبوت


 

يك‌ بعد انتظار، توجه‌ به‌ پيامبران‌ و مكتب‌ پيامبران‌ و تجديد عهد با آنان‌ است‌. منتظران‌ چشم‌ براه‌ كسي‌ هستند كه‌ در او صفات‌ و آثارپيامبران‌ گرد آمده‌ و هنگامي‌ كه‌ ظاهر گردد آن‌ آثار در او ديده‌ خواهد شد او از اهلبيت‌ پيامبر و دوازدهمين‌ وصي‌ و جانشين‌ او است‌ وچون‌ ظاهر گردد پرچم‌ پيامبر را در دست‌ گيرد و به‌ سنت‌ او عمل‌ نمايد. نخستين‌ اصحاب‌ او 313 نفر خواهند بود؛ به‌ تعداد اصحاب‌ پيامبردر جنگ‌ بدر. در كتاب‌ بحارالانوار حديثي‌ آمده‌ كه‌ «هركس‌ از شما در حال‌ انتظار ظهور حاكميت‌ دين‌ خدا درگذشت‌ مانند كسي‌ است‌ كه‌در خدمت‌ قائم‌ باشد و در خيمه‌ ي‌ او... نه‌ بلكه‌ مانند كسي‌ است‌ كه‌ در ركاب‌ قائم‌ بجنگد نه‌ به‌ خدا سوگند بلكه‌ مانند كسي‌ است‌ كه‌ درركاب‌ پيامبر(ص‌) شهيد شده‌ باشد
اين‌ تعاليم‌ همه‌ توجه‌ دادن‌ به‌ اصل‌ مهم‌  نيوت است.

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : دو شنبه 15 / 9 / 1393
زمان :
دلسردی...


 

اگر شخصى در انتظار ميهمانى باشد، اما ميهمان او در آن مدت نيايد، و يا آمدن و ديدن ميهمان، نتيجه مورد انتظار او را بر آورده ننمايد، و يا حتى اگر تصور نمايد شخصيت ميهمان كارگشاى مشكلات او نخواهد بودـ چون تصّور مى كند پاداش مورد انتظارش را در اين انتظار نخواهد يافت، يا نتيجه اى را براى اين تلاش و عملكرد خود نخواهد ديد ـ به علت ايجاد اين يأس، در جهت ايجاد زمينه براى ظهور او كوشش نخواهد كرد، يا اگر كوششى نمايد، با يك نوع بى اعتمادى و بى تفاوتى خواهد بود.

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : دو شنبه 15 / 9 / 1393
زمان :
يماني كيست ؟


 

 

پرسش : يماني كيست و چه نقشي در زمينه ظهور ايفا مي كند ؟

او شخصی است که در آخرالزمان خروج می کند. در اخبار آخرالزمان و علائم ظهور حضرت مهدی (ع) مکرر از آن نام برده شده است و در روایت منقول از امام باقر (ع) خطاب به شیعه چنین آمده که: سفیانی و خراسانی و یمانی همزمان خروج می کنند و پرچم او در میان پرچم هایی باشد که در آن زمان برافراشته می گردد. وی بیش از همه به راه حق هدایت می کند، زیرا وی به یار شما (بقیه الله) دعوت می نماید و چون خروج کند، بر هر مسلمانی است که به وی بپیوندد و برکسی جائز نباشد، از فرمان او سر بتابد و هر کس از اطاعت وی سرپیچی کند، اهل دوزخ است؛ چه او مردم را به راه حق و صراط مستقیم می خواند. [1]
در بخش نشانه های ظهور، خروج یمانی از روشن ترین علائم است که بیش از چهارده ماه فاصله با ظهور آن حضرت نخواهد داشت. [2] و در حدیثی آمده است: یمانی از شیعیان امیرالمؤمنین (ع) است. [3]

وی فرماندهی نظامی است که با سپاهی از طرف «یمن» قیام می کند و به سوی عراق می آید؛ چنانکه سفیانی نیز همزمان خراسانی، چنین می کند. خراسانی نیز فرماندهی نظامی است که از ایران به عراق حمله خواهد کرد و با سفیانی شورشگر به نبرد خواهد پرداخت.
امام صادق (ع) فرمودند:
«خروج سه تن: خراسانی و سفیانی و یمانی در یک سال، در یک ماه و در یک روز واقع خواهد شد. [4] در این سه، هدایتگرتر از یمانی نیست که او به حق فرا می خواند.» [5]

--------------------------------------------------------------------------------

[1] سفینه البحار (به نقل از معارف و معاریف، ج 10، ص 617)
[2] روزگار رهایی، ج 2، ص 1023
[3] غیبه نعمانی، ص 163؛ بحارالانوار، ج 52، ص 75

[4] مراد حرکت آن ها به سوی عراق است
[5] بحارالانوار 52: 210، به نقل از کتاب الغیبه، طوسی ره

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : پنج شنبه 13 / 9 / 1393
زمان :
آیا علائم ظهور واقع شده اند ؟


 

عده‌اي بر اين باورند كه بسياري از علائم ظهور اتفاق افتاده است و فقط علايم حتمي نزديك ظهور، باقي مانده است. به نظر مي‌آيد سخني قطعي و كامل در اين مورد نمي‌توان گفت؛ زيرا منابع اصلي و قديمي شيعه، معمولاً، از نشانه‌هاي خاص و محدود نام برده‌اند، و بسياري از اين نشانه‌هايي كه به عنوان علايم اتفاق افتاده، مطرح مي‌شود يا اصولا در اين منابع ذكر نشده و يا بسيار كم رنگ بيان شده است. اين امر، نشانه آن است كه اخباري كه اين گونه نشانه‌ها را بيان كرده‌اند، چندان مورد اعتناي علماي گذشته نبوده است.
همچنين اسناد برخي از روايات، اشكال دارد و نقل آن‌ها در كتب روايي جامع، مانند بحار به دو علت مي‌تواند باشد:
1. حفظ اصل نقل‌ها براي تامل و تدبر ديگران در مورد آنها.
2. روشن شود كه همه گروه‌ها ـ چه موافق و چه مخالف اهل بيت ـ در اصل ظهور حضرت مهدي(ع) اتفاق نظر دارند. مرحوم مجلسي در ذيل روايتي مي‌گويد: «اين روايت را كه متن آن تغيير يافته و اشتباه دارد و سند آن به بدترين خلق خدا، يعني عمر بن سعد منتهي مي‌شود، آوردم تا دانسته شود همه، حضرت مهدي(ع) را قبول دارند. (بحار، ج52، ص227، ح90).
در مواردي كه سخن از يك علامت و فرج بعد از آن مطرح شده، گويا مراد ظهور امام زمان(ع) نيست، بلكه يك گشايش و راحتي براي مؤمنان است. از امام باقر(ع) نقل شده است:«منتظر صدايي باشيد كه از طرف دمشق، ناگهان به شما مي‌رسد. در آن، گشايش بزرگ براي شما خواهد بود.(الغيبة، نعماني، ب14، ح66).
در برخي روايات، سخن امام، به گونه‌اي است كه خبر از يك اتفاق و واقعه مي‌دهد نه اين كه بخواهد آن واقعه را يكي از علايم ظهور معرفي كند، مانند وقوع گرماي شديد(الغيبة، نعماني، ب14، ح44).
برخي نشانه‌ها و بيان‌ها، به گونه‌اي است كه مي‌تواند معناي ديگري غير از معناي ظاهري داشته باشد. مانند طلوع خورشيد از مغرب كه شايد كنايه از ظهور حضرت از مكه باشد. از امام علي(ع) نقل شده است: «و هو الشمس الطالعة من مغربها»(بحار، ج52، ص194، ح26).
به علاوه معلوم نيست اين حادثه خارجي، واقعا همان نشانه‌اي باشد كه در روايت ذكر شده است، بلكه شايد پديده‌اي مشابه آن باشد. (البته بايد توجه داشت كه شباهت اين حادثه با يك علامت، اين احتمال را ايجاد مي‌كند كه شايد اين واقعه، همان علامت ظهور باشد؛ لذا حالت آمادگي را در خود منتظر ايجاد مي‌كند).
سخن آخر اين كه اين مقدار كه انسان به صورت كلي در مورد آنها بداند، كافي است و پي‌گيري وقوع يا عدم برخي از آنها فايده و نتيجه‌اي در بر ندارد.

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : پنج شنبه 13 / 9 / 1393
زمان :
حكومت امام زمان(عج)


 

بايد توجه داشت سختى و فقر و گرفتارى‏ها و... وسيله‏اى هستند، براى پيشرفت و رشد انسان البته آن هم به شرطى كه انسان به خوبى از آنها بهره‏بردارى كند. برخى بر اثر سختى و فقر نه تنها رشد نكرده‏اند؛ بلكه عقب گرد داشته و گاه از دين خارج شده‏اند! پس اين مجموعه وسيله شدن به كمالند، نه اين كه خود هدف و كمال باشند.
اما اين كه در دوران امام زمان(عج) هيچ گونه سختى، بلا و مشكل وجود نداشته باشد، فرض درستى نيست. جهاد پيگير، تشكيل حكومت، رسيدگى به كارهاى مردم و... همه و همه در آن دوران هم وجود دارد. بنابراين اين‏گونه نيست كه در آن دوران راحتى مطلق باشد و ناز نعمت و بخور و بخواب به حدى است كه انسان از رشد ايمانى، و شكوفايى عمل باز ماند! بلكه عدالت جهانى و فراگير وجود دارد، تبعيض‏ها از بين مى‏رود. امنيت در تمام ابعادش (فردى، اجتماعى، اقتصاد سياسى و...) بر جامعه حاكم مى‏شود، اما سختى نيز هست، چرا كه متدينان و همراهان حضرت مهدى(عج) بايد او را در اداره جهان آن هم با عدالت فراگير، يارى كنند. قطعاً در اداره جهانى به اين گستردگى و وسعت مشكلات و... همه با معجزه حل نمى‏شود.
در رابطه با كمال انسان راه‏هاى بديلى وجود دارد و مسئله مهم آن است كه در هر شرايط از عوامل با دليل استفاده كند. راه تكامل گاه از گردنه‏هاى سخت و دشوار بلاها و مصايب عبور مى‏كند و گاه از دشت هموار نعمت‏ها، اما هيچ يك از اين دو خود به خود رساننده به كمال نيستند. مهم آن است كه در گاه سختى و نعمت انسان چگونه با آنها برخورد كند و در راه كمال آن را به كار گيرد.
آنچه در زمان استقرار حكومت امام مهدى(عج) رخ مى‏دهد، شرايطى هموار است كه انسان‏ها در پناه آن مى‏توانند با افزايش معرفت به اصلاح اخلاق و تهذيب نفس خويش، مدارج كمال و سير الى الله را با سهولت بيشترى نسبت به شرايط پيشين طى كنند. (مهدويت2، رحيم كارگر، كد: 12/500028)

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام زمان عج، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : پنج شنبه 13 / 9 / 1393
زمان :
حاج حمید علیمی-دهه اول محرم ۱۳۹۳


 

 

“شب اول محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-روضه حضرت مسلم ابن عقیل علیه السلام (روضه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-تو شهر غربت خدایام شده ام زار و تنها (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-کاش می شد خبرم نزد تو آقا برسد (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-من کجا سیاهی پرچمای تو من کجا (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-بیرق ماتم رو دوشه آسمونا مشکی (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-حالا نمیشه برگردی حالا که میدونم (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-حرمتو بردار برو مدینه جون رقیه (شور پایانی)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب اول محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب دوم محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-بخش اول روضه ورودیه کربلا (روضه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-بخش دوم روضه ورودیه کربلا (روضه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-صاحب روضه رو صدا کنید بیا (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-صدای پای ستاره های فاطمه میرسه (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-نام تو بر لبم عشق تو مذهبم (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-کاروان بهشتیان آمد (واحد سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-گرفتار و زار و ذلیلم حسین (واحد)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-یه قافله از راه دور قافله خون خدا (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-تو دلم غوغا شد چشم من دریا شد (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-خاک اینجا به ما نمی سازد (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب دوم محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب سوم محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-قلبمو بگیر امام خودتو از من نه (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-دلبرم درد من یکی دو تا نیست (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-عمو جونم دلم تنگه رو پیشونی (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-تار می بینم و انگار شده تیره تر (واحد)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-از عطر تو عالم شده معطر (واحد)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-تو ویرونه دلم شکست بابا بیا بیا (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-روضه حضرت رقیه سلام الله علیها (روضه)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب سوم محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب چهارم محرم ۱۳۹۳″

…. به زودی ….

“شب پنجم محرم ۱۳۹۳″

…. به زودی ….

“شب ششم محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-روضه

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-اشک ستاره ها انگار در اومده (تک)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-عمو حسین دنیا خراب شد رو سرم (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-ای ماه من که ماهی در خون شناوری (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-رد شد از زیر قرآن آمد از خیمه طوفان (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-درسته که دل قاسم شده غمگین (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب ششم محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب هفتم محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-روضه

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-آه میکشم هی عذاب آه میبینم من سراب (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-لالایی لالایی تویی رو گاهواره (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-خیرت قبول مادر آئینه ها رباب (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-ای سایه ات فتاده به روی سرم حسین (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-سلام آقای غریبم سلام آقای غریبم (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-آخر یه روزی تو منو میخریو بهم میگی که (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-لالایی گلم رو شونم بخواب (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب هفتم محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب هشتم محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-روضه حضرت علی اکبر علیه السلام (روضه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-داری میری به میدون ای رسول الله (تک)    

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-ای که قدم میزنی در بر بابای خویش (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-داری میری برو بابا دل من خیلی آشوبه (سنگین)   

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-پناهم بده آقا جون از کرمت پناهم بده (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-تنها مونده پدر تو مونده رو دل شرر تو (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب هشتم محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب تاسوعا محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-عمو خیمه غوغاست عطش خیلی بالاست (زمینه)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-حالا که میری یه وقت دیر نکنی (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-شیر بی باک علی رفت به میدان (واحد)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-علمدار همه مشکها خالیه (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-پناهم بده آقاجون از کرمت پناهم بده (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-مثل دریا سرد و بی تابم (شور)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب تاسوعا محرم ۱۳۹۳(Zip)

“شب عاشورا محرم ۱۳۹۳″

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-برای من حرفی بزن من بابامو میخوام (دمام زنی)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-فردا سرت رو میبینم (زمینه دمام زنی)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-نگران حرمم آبرویم در خطر است (زمینه دمام زنی)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-ذکر و نوای حضرت امیرالمومنین (نوا دمامه زنی)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-ببین اضطراب رو توی چشمای زینب (سنگین)

http://havayeharam.ir/wp-content/themes/havayeharam/images/sound.png حاج حمید علیمی-اینک حسین است و شب راز و نیازش (واحد)

http://havayeharam.ir/wp-content/uploads/zip.png حاج حمید علیمی-شب عاشورا محرم ۱۳۹۳(Zip)

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام حسین ع، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : چهار شنبه 26 / 8 / 1393
زمان :
شهادت امام حسین(ع) عمل اختیاری بود یا مقدّر شده بود؟ یار حسین(ع)
| ادامه مطلب...

 


 

 

 

پاسخ :

 

 قبل از پاسخ، ابتدا لازم است معنای قضا و قدر را بیان کنیم. قََدَر یعنی اندازه و اندازه گیری و تعیین حدّ و حدود چیزی. تقدیر در اصطلاح به این معنا است که خداوند برای هر چیزی اندازه ای قرار داده، آن را بر اساس اندازه گیری و محاسبه و سنجش قرار داده است.

 

قضا یعنی حکم و حتمیت. در نظام آفرینش،‌ موجودات از چندین راه ممکن است به وجود بیایند، مثلاً اگر به خانة شما از چند کوچه راه باشد، ورود به آن جا از چند راه ممکن است. حال اگر از میان چندین راه ممکن، علل و اسباب یکی از آن‌ها فراهم شد و تنها همان تحقق یافت،‌ این مرحله را قضا می نامند.

 

خداوند برای هر موجودی، اسباب هایی قرار داده که هستی و ویژگی‌های موجود بستگی به آن علت‌‌ها دارد. هر چه در جهان پدید می آید، بدون رابطه با قبل و بعد و فقط اتفاقی و بی حساب نیست. همان گونه که در بارش برف و باران عواملی دخالت دارد و هرگز چنین کاری بی علل و اسباب انجام نمی پذیرد، کارهای بشر از روی تصادف و اتفاق سر نمی زند، بلکه نخست چیزی را تصور می کند، سپس به آن می اندیشد و پس از آن که فایدة واقعی یا پنداری آن را پذیرفت،‌ به انجام آن می کوشد. پس هر حادثه ای در جهان علت و سببی دارد و این نظامی است تخلف ناپذیر و خداوند چنین مقرّر کرده است.

 

این مسئله با اصل آزادی و اختیار انسان ناهمگونی ندارد،‌زیرا...

 

 

 

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام حسین ع، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : چهار شنبه 26 / 8 / 1393
زمان :
فواید زیارت عاشورا


بسم رب الشهداء و الصديقين

السلام عليک يا اباعبدالله الحسين

حسين(ع) زيباترين واژه هستی

حسين(ع) خون خدا و پسر خون خدا

حسين(ع) يعنی عشق، عشق به همه خوبی ها

حسين(ع) شخصيتی است که خداوند در روز عرفه نخست به زائران سيدالشهداء نظر می کند بعد به زائران خانه خودش

حسين(ع) شخصيتی است که خداوند ثواب زيارت قبر شش گوشه او را از زيارت خانه خودش بيشتر و افزونتر قرار داده است.

  حضرت امام صادق(ع) فرموده: هرکس بوسيله خواندن زيارت عاشورا، جدم حسين(ع) را زيارت کند " چه از راه دور يا نزديک" به خدا قسم خداوند هر حاجت مادی و معنوی داشته باشد به او می دهد.

چند نکته در رابطه با اين حديث قابل ذکر می باشد:

 اول اينکه گوينده مطلب يک امام معصوم است، بنابراين خيلی قابل اهميت می باشد.

دوم اينکه امام معصوم قسم می خورد که اين تأکيدی براينکه حتماٌ حاجت اين شخص را خداوند خواهد داد.

سوم اينکه می توان در صورتی که امکان نداشته باشد از نزديک امام حسين(ع) را بوسيله خواندن زيارت عاشورا زيارت کند، از راه دور اين کار را انجام دهد.

چهارم اينکه حاجات مادی و معنوی بوسيله اين زيارت توسط خداوند برآورده می گردد.

   برای رسيدن به مقام قرب الهی نيز وسائل گوناگون وجود دارد ولی وسيله مطمئن، راحت، سريع و ... برای رسيدن به خداوند عشق به امام حسين(ع) می باشد.

   با عشق و ارادت به سالار شهيدان کربلا می توان سريعتر و مطمئن به هدف رسيد.

   برای رسيدن به محبت و عشق و علاقه امام حسين(ع) نيز راههای گوناگون وجود دارد ولی راهی که سريعتر انسان می تواند بوسيله آن به بارگاه امام حسين(ع) راه يابد، و جزو شيفتگان و عشاق سيدالشهداء گردد، از طريق خواندن زيارت عاشورا و خصوصاٌ مداومت به خواندن اين زيارت شريف می باشد.

  دلايل مختلفی برای اثبات اين ادعا وجود دارد که عبارتند از :

1.  زيارت عاشورا از احاديث قدسی می باشد. روايت صفوان در مورد زيارت عاشورا بيان کننده اين امر است که جبرئيل امين اين زيارت را از طريق خداوند متعال برای پيامبر(ص) قرائت نمود و اين زيارت از طريق معصومين به امام باقر(ع) رسيد و از طريق اين امام معصوم به دست شيعيان و دوستداران اهل بيت عصمت و طهارت(ع) رسيده است.

2. ائمه ما شيعيان خصوصاٌ امام زمان(ع) تأکيد به خواندن و مداومت به خواندن اين زيارت شريف داشته اند، چنانچه در ملاقاتی که سيد رشتی با امام زمان(ع) داشته اند، امام زمان به سيد رشتی می فرمايند: که چرا عاشورا نمی خوانيد و بعد سه بار می فرمايند عاشورا، عاشورا، عاشورا.(مفاتيح الجنان- شيخ عباس قمی)

3. علماء وبزرگان ما نيز برخواندن عاشورا و مداومت به آن تأکيدفراوان داشته اند و خود نيز اين کار را انجام می داده اند و يکی از علل موفقيت اکثر بزرگان و علماء خواندن زيارت عاشورا بوده است.

    چه بسيار زيبا است که انسان در هر زوز صبح 5 دقيقه از وقت خود را برای سالار شهيدان و زيارت عاشورا قرار دهد. چه صبح و روز زيبائی خواهد بود روزی که با نام و ياد عزيز زهرا(س) شروع شود.

   مطوئن باشيد که امام حسين(ع) جواب سلام شما را می دهد. فقط بايد دلت را پاک کنی تا جواب سلام امام را بشنوی و يقين داشته باشيد که جواب سلام را امام حسين(ع) می دهد، چون جواب سلام واجب است و امام معصوم محال است ترک واجب نمايد. فقط بايد گوش ما شنوا و لايق شنيدن جواب سلام ايشان باشد.

  >>> ائمه و زيارت عاشورا :

"   امام محمد باقر(ع) به علقمه فرمود: پس از آنکه به آن حضرت با سلامی اشاره کردی، دو رکعت نماز بخوان و سپس زيارت عاشورا رابخوان. هنگامی که اين زيارت را خواندی در حقيقت او را به چيزی خواندی که هر کس از ملائکه که بخواهند او را زيارت کنند، به آن می خوانند و خداوند برای تو هزار هزار حسنه می نويسد و از تو هزار هزار سيئه محو می نمايد و تو را هزار هزار مرتبه بالا می برد و همانند کسانی می باشی که در رکاب آن حضرت به شهادت رسيدند. حتی در درجات آنها هم شريک می شوی. " (کامل الزيارات- ص 74)

"   امام صادق(ع) به صفوان می فرمايد: زيارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خير را برای خواننده     آن تضمين می کنم، اول زيارتش قبول شود. دوم سعی و کوشش او شکور باشد. سوم حاجات او هرچه باشد از طرف خداوند     بزرگ برآورده شود و نا اميد از درگاه او برنگردد زيرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد." (بحارالانوار-جلد 98-ص 300)

"    در روايت ديگر می خوانيم: اگر مردم می دانستند زيارت امام حسين(ع) چه ارزشی دارد، از شدت شوق و علاقه می مردند و      حسرترسيدن به آن پاداش ها، جسم و روح آنها را پاره پاره می کرد." (بحارالانوار-جلد 101 –ص 18)

>>> در احاديث ديگرز از معصومين تأکيد بر زيارت امام حسين(ع) کرده اند که نمونه ای ازآنها ذکر می گردد:

- زيارت امام حسين(ع) مثل زيارت خدا در عرش اوست.

- زيارت امام حسين(ع) بر هر مؤمنی که اقرار به امامت ايشان داشته باشد، واجب است.(بحارالانوار-جلد 101 –ص 69)

- کسی که امام حسين(ع) را تنها برای رضا و خوشنودی پروردگار، و نه برای کسب شهرت زيارت کند، خداوند تمامی گناهان او را پاک می کند.(بحارالانوار-جلد 101 –ص 4)

- اگرکسی بدون عذر موجه امام حسين(ع)  را زيارت نکند، از اهل آتش خواهد بود.(بحارالانوار-جلد 101 –ص 4)

- کسی که امام حسين(ع) را زيارت نکند شيعه اهل بيت نيست.(بحارالانوار-جلد 101 –ص 4)

http://up.20script.ir/file/1431038247951.gif

:: موضوعات مرتبط: امام حسین ع، ،
نویسنده : یارگمنام مهدی
تاریخ : چهار شنبه 26 / 8 / 1393
زمان :


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.